Van de het Lichaamsschoonheid van Guangzhoubaolizi het Materiaalfabriek

Om een leider van het schoonheidsmateriaal te worden als opdracht, die voor nationale merken aan de wereld streven.

Home
producten
over ons
fabriek tocht
Quality Control
contact met ons op
Vraag een offerte aan
Thuis

Guangzhou Baolizi Body Beauty Equipment Factory

Van goede kwaliteit EMS-vermageringsdieetmachine voor verkoop
Van goede kwaliteit EMS-vermageringsdieetmachine voor verkoop
De machines allen verschenen vandaag dank, zeer aardige roze machines en verheugen zich op opnieuw spoedig het doen van zaken.

—— Alexandra

Goede producten. Zeer aardig! korte levertijd en zeer aardige verkoper, zal ik tot meer producten in 2014 opdracht geven.

—— Mirasal

U bent een goede leverancier, denken wij om een agent in de V.S. te zijn na. Goede zaken.

—— Fernando

Ik ben online Chatten Nu

Guangzhou Baolizi Body Beauty Equipment Factory

1 2 3 4
Guangzhou Baolizi Body Beauty Equipment Factory Guangzhou Baolizi Body Beauty Equipment Factory Guangzhou Baolizi Body Beauty Equipment Factory Guangzhou Baolizi Body Beauty Equipment Factory
Bureaubeelden Receptie Toon kamer Hete verkoopmachine

Bedrijf Details:

Type Business : Fabrikant
Exporteur
Handelsmaatschappij
Verkoper
Grote Markt : Noord-Amerika
Zuid-Amerika
West-Europa
Oost-Europa
Oost-Azië
Zuidoost-Azië
Midden-Oosten
Afrika
Oceanië
Wereldwijd
Merken : ONVERSCHROKKENHEID
Aantal werknemers : 150~200
Jaarlijkse omzet : 20 Million-30 Million
Opgericht Jaar : 1998
Export pct : 80% - 90%

           Van de het Lichaamsschoonheid van Guangzhoubaolizi de het Materiaalfabriek heeft hoogste schoonheidsmateriaal meer dan 14 jaar vervaardigd.  Om omhoog met overweldigende klantenreactie, het snel uitgebreide bedrijf te houden. Wij verbeterden onze R&D-afdeling en vergrootten onze productlijnen om het materiaal van de schoonheidssalon, gezichtsmateriaal, multifunctioneel materiaal, het materiaal van de laserschoonheid, vermageringsdieetmateriaal, de machines enz. te omvatten van de borstuitbreiding. Ons materiaal wordt aangepast naar de de hoogwaardige eigenaar of verdeler van de schoonheidssalon. Als resultaat van onze hoogte - kwaliteitsproducten en de eminente klantendienst, hebben wij een mondiaal verkoopnet bereikt die Europa, Amerika, Canada, Zuid-Amerika, Azië en het Midden-Oosten bereiken.


        Wij hebben twee merken „QZ“ en „Onverschrokkenheid“. In 2010, werd Ons bedrijf geselecteerd in de eerste uitgave van Chinees het jaarboek van de schoonheidsceremonie, werd het merk“ QZ“ geïdentificeerd als internationaal bekend merk.


       De „ONVERSCHROKKENHEID „is high-end producten. Het model noemde voordien SHAYRA van Brazilië, beroemde atleet. Zij is een woordvoerder voor alle „ONVERSCHROKKENHEIDS“ producten.


        Wij de kwaliteit van de achtervolgingsvoortreffelijkheid en de goede naverkoopdienst.


       Onze goed uitgeruste faciliteiten en uitstekende kwaliteitscontrole door alle productiestadia laten ons toe om de tevredenheid van totale klanten te waarborgen. Bovendien, wij hebben Ce, SGS Certificaten. ontvangen.


        De „eerlijkheid, Verantwoordelijkheid, Innovatie, Harmonie“ is onze bedrijfgeest. Onze hoofdopdrachten moeten u de wereld aanbieden weelderige kwaliteitsproducten en de dienst en met cliënten in de het levenszaken tevredenstellen. Ons bedrijfdoel is een leider die van het schoonheidsmateriaal te zijn als zijn opdracht, voor de nationale merken aan de wereld vechten.
 

Contactgegevens
Guangzhou Baolizi Body Beauty Equipment Factory

Contactpersoon: Ms. Alice

Tel.: 86-20-86091928

Fax: 86-20-86091928

Direct Stuur uw aanvraag naar ons (0 / 3000)